Ceremonies

Wanneer een groep mensen samenkomen & verbinden over hun menselijkheid, zal er heling, transformatie en groei plaatsvinden

De kracht van ceremonies

Er is iets enorm bijzonders aan de ervaring van een ceremonie. De kracht van een groep mensen die intentioneel samen zitten, tijd nemen voor hunzelf en ruimte geven aan wat er op dat moment is. 

Ceremonies vormen al eeuwenlang een krachtig en universeel ritueel. Ze brengen mensen samen in een gedeelde ervaring, verbinden harten en roepen een dieper begrip op van het leven en de wereld om ons heen. Of het nu gaat om het vieren van mijlpalen, het omarmen van verandering of het vinden van innerlijke heling, ceremonies bieden een veilige ruimte waarin betekenisvolle momenten ontstaan. 

In onze ceremonies komen symboliek, spiritualiteit en menselijke verbondenheid samen, waardoor ze een bron worden van inspiratie, reflectie en transformatie. Ontdek de kracht van ceremonies en laat ze dienen als gidsen op jouw unieke reis van groei en verbondenheid

IMG_1715
Ceremonies & Creativiteit

Door deze twee krachten te mixen, creëer ik een gewaarborgde ruimte waarin je kan verbinden met jezelf, je gevoel & je oude patronen of gedachten kan loslaten. Loslaten om je eigen antwoorden vinden, verbinding te maken met jezelf en heling toe te laten. Ik ben er als spaceholder voor jou, zodat jij veilig ruimte in te kan nemen met alles wat je op dit moment voelt.

"In de stilte van een ceremonie vinden we de kracht om te groeien, de moed om te veranderen & de schoonheid van verbinding"

Ceremonie thema's

Cacao ceremonie

Open je hart voor liefde en zachtheid in deze cacao ceremonie. Dit eeuwenoude ritueel brengt je in verbinding met je intuïtie & innerlijke wijsheid. Deze ceremonie is voor jou als je emoties veilig wilt doorvoelen, blokkades op wil heffen & meer open wil staan voor antwoorden.

Heal your heart

De creatieve ceremonie waarbij we werken met het kintsugi ritueel. Ontdek de schoonheid van de scheuren en scherven in je hart door ze te helen met jouw goud✨

Deze ceremonie is voor jou als je meer in contact wil komen met je hart, ziel & lichaam op een creatieve manier.

Baarmoeder healing

Ontvang de 13th Rite of Munay Ki Womb Healing Rite. Deze healing is een oude inca-energetische overdracht die al jaren van vrouw naar vrouw wordt doorgegeven. In je baarmoeder zit veel angst, pijn & trauma opgeslagen. De rite is een geschenk aan jezelf, vorige generaties én aan volgende generaties. Het brengt jouw creatieve kracht in balans, herstelt zelfvertrouwen & eigenwaarde en nodigt uit tot het omarmen van jouw sterke, liefdevolle essentie van vrouw-zijn

Tip van flip:

Lijken jou nou alle ceremonies heel fijn, leuk & waardevol? Neem dan eens een kijkje bij het creatieve traject. Hier zitten alle ceremonies in verwerkt, krijg je 1:1 begeleiding, healings, meditaties en nog zoveel meer!

Geplande data 2024

Cacao ceremonie met lunch

zaterdag 30 maart 10.00 – 15.00

Heal your heart ceremonie

zaterdag 20 april 13.00 – 16.00

Create your vision ceremonie

Woensdag 1 mei 13.00 – 16.00

Baarmoeder healing

maandag 20 mei 13.00 – 16.00

Meer verdieping in jouw proces? Klik hieronder voor meer informatie over het creatieve traject