Start hier

Maak een begin aan je persoonlijke reis. Verbind met de delen van jezelf die de antwoorden en inzichten geven die jij zoekt & niemand anders heeft. Het zit allemaal al in je. Onderstaande gratis tools zijn hulpmiddelen om jou reis te starten

Intuïtie test

Wil jij weten hoe jouw intuïtie jou iets duidelijk probeert te maken? Welk kanaal is bij jou het meest ontwikkeld en welke gaven horen daarbij? Test het hier.

Gratis meditatie

In lijn brengen van jouw innerlijke en buitenwereld. Breng je gedachten en gevoelens in lijn en maak verbinding met jezelf. Deze meditatie biedt een moment van rust, waarbij je de voordelen van creativiteit en spiritualiteit ervaart

Blogs

Vind hier alle geschreven artikelen over zelfzorg, spiritualiteit, creatieve therapie & vele andere onderwerpen

Reacties van anderen

"Al langere tijd voel ik dat ik gevoeliger ben dan anderen. De test gaf me eigenlijk vooral bevestiging van wat ik al dacht waardoor ik vertrouwen kreeg in de inzichten van de meditatie. Fijn voor de twijfelkontjes onder ons!"

Debbie

“Ik ben heel erg nuchter en dacht niet dat ik hier wat aan zou hebben. Maar al snel begreep ik dat je geen zweefteef hoeft te zijn om op jezelf te vertrouwen en vooral te geloven in jezelf. Vele inzichten gehad, super bedankt Anne!”

Els

Hoe spreekt jouw intuïtie?

We hebben allemaal dat instinct, die intuïtieve sensaties die ons vertellen dat er iets aan de hand is. Intuïtie is een ingeving, een vorm van direct weten, zonder reden. Je kent het wel. Je loopt een kamer in zonder voorkennis en je voelt meteen dat er iets heeft plaatsgevonden. Je wandelt in de supermarkt en je voelt een paar ogen op je waardoor je je direct ongemakkelijk voelt. Het gebeurt vaak onbewust en snel, waardoor we het niet door hebben. 

IMG_1684
IMG_1688

Met deze test kom je erachter hoe jouw intuïtie met jou communiceert. Er zijn verschillende kanalen die we allemaal hebben. Het ene kanaal is alleen sterker ontwikkeld dan andere. Dit is per persoon verschillend. Je intuïtie is een belangrijke tool die je helpt bij het maken van de juiste keuzes voor jou. Of het nou om een beslissing op je werk gaat of tijd voor jezelf nemen in plaats van gezelligheid met vrienden, alleen jij weet wat het beste is voor jou en jouw intuïtie vertelt je dat.

Gratis creatieve meditatie

Deze meditatie is ontworpen voor het herstellen van innerlijke balans, opnieuw in lijn brengen van je innerlijke wereld en buitenwereld en het vinden van een hernieuwde verbinding met jezelf. Het biedt een moment van rust, ontspanning & heling.

De creatieve meditatie is een gids voor het verkennen van je innerlijke wereld. Je wordt aangemoedigd om jezelf te verkennen en antwoorden te vinden die diep verborgen liggen. Laat spanning, zorgen en overbodige gedachten wegvloeien, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe inzichten en helderheid.

In de hectiek van het dagelijks leven kunnen we ons verliezen in onze gedachten. Vaak leven we in ons hoofd, verstrikt in gedachten over verleden of toekomst. Deze meditatie helpt je te concentreren op wat belangrijk is voor jou, waardoor je een heldere richting krijgt & brengt je terug naar het heden, waar rust en acceptatie te vinden zijn. 

Download deze meditatie van 30 minuten om voordelen van de combinatie van creativiteit en spiritualiteit te ervaren. Geef jezelf de ruimte voor groei, ontdekking en welzijn. De antwoorden die je zoekt, liggen binnenin en deze meditatie is een uitnodiging om ze te onthullen.

IMG_1698

Klaar om dieper te gaan?

Ben jij klaar om de diepere verbinding met jezelf aan te gaan? Kijk dan verder naar een van de geplande ceremonies of creatieve therapie. Heb je vragen? Vul dan het contactformulier in. Met een kopje thee neem ik uitgebreid de tijd om jouw vraag te beantwoorden.