Cacao ceremonie

Welkom bij onze betoverende cacao ceremonies, waar we de poort naar het hart openen en je uitnodigen voor een diepgaande spirituele reis. Deze ceremonies zijn ontworpen om verbinding, heling en bewustzijn te bevorderen, terwijl we de transformerende kracht van cacao omarmen.
Wat is een Cacao Ceremonie?

Een cacao ceremonie is een eeuwenoud ritueel dat de deelnemers verbindt met de helende eigenschappen van pure cacao. Onze ceremonies worden geleid door ervaren facilitators die een veilige en ondersteunende omgeving creëren voor jouw spirituele ontdekking.

Cacao en het openen van het hart

Cacao staat bekend als een krachtige hartopener. Het opent niet alleen fysiek het hartchakra, maar het helpt ook om emotionele blokkades los te laten en liefde en compassie te vergroten. Onze ceremonies worden begeleid door muziek & rituelen die de deelnemers helpen om dieper contact te maken met hun innerlijke zelf.

"In de stilte vind je niet alleen de kracht van cacao, maar ook de zachtheid van zelfontdekking en de magie van verbinding met je diepste wezen."

IMG_1708

De Maya’s en Azteken beschouwden de cacaoplant als een ‘heilige boom’ en ‘Food of the Gods’. Kakaw, een vrouwelijke spirit met krachtige en zachte energie, biedt een subtiele en liefdevolle manier om in contact te komen met je hart. Het drankje helpt ook om je hoofd tot rust te brengen en creativiteit te stimuleren. 

Het is een reis voor jezelf, van jezelf. Een reis voor meer verbinding met intuïtie, onderbewustzijn en innerlijke kracht.

Tip van flip:
Lijken jou nou alle ceremonies heel fijn, leuk & waardevol? Neem dan eens een kijkje bij het creatieve traject. Hier zitten alle ceremonies in verwerkt, krijg je 1:1 begeleiding, healings, meditaties en nog zoveel meer!

Ervaar de magie zelf

Praktische Informatie
  • Datum en Tijd: 30 maart 2024, 10:00 – 15:00
  • Locatie: Winkelakker 19, Udenhout
  • Deelnemers: Max 3 personen voor een intieme ervaring
  • Investering: 123 euro per persoon, inclusief een uitgebreide lunch
Wees welkom!

Ervaar de transformatieve kracht van cacao en open je hart voor nieuwe mogelijkheden. Reserveer nu jouw plek voor onze komende cacao ceremonie en ontdek de magie van spirituele verbondenheid.

Benieuwd naar de andere ceremonies of het creatief traject?