Creatieve therapie

Welkom bij het Creatieve Therapie Traject, een reis van zelfontwikkeling die begint in je hoofd, in de bewuste en onbewuste lagen van je gedachten.

Traject Transform Yourself

Door harde lessen in ons leven hebben we onbewuste overtuigingen gecreëerd die ons belemmeren. “Ik ben het niet waard”, “Niemand begrijpt mij”, “Ik ben niet veilig”, “Niemand kan van mij houden”.

Je bent in deze overtuigingen gaan geloven.

Ze vormen onderdeel van je persoonlijkheid, waardoor je een negatief zelfbeeld hebt, faalangst, last van piekeren, straalangst, weinig zelfvertrouwen. Misschien ben je perfectionistisch, een vermijder of pas je jezelf altijd aan.

IMG_1744

Herken je dat ...

IMG_0400

Dat je telkens in situaties terecht komt die juist die gedachten over jezelf bevestigen? Dat er iets gebeurt en jij alleen maar denkt: “zie je nou wel? Waarom overkomt dit mij telkens?” Ik begrijp het. I’ve been there. 

Je bent niet je gedachten

Dit traject is ontworpen om jouw ware innerlijke, krachtige zelf naar boven te laten komen. Die versie van jou die zo klaar is om gezien te worden, gehoord te worden. Die jou steunt en helpt, waardoor jouw leven transformeert. Om antwoorden in jezelf te vinden, op jezelf te vertrouwen en rust te vinden in jezelf. Je krijgt volledige ruimte voor jouw proces, met mij als spaceholder die je begeleidt terwijl je proces doorloopt. Het doel is om rust te brengen door je lichaam & gevoel te versterken.

Magie van dit traject

De belemmering zit in onze gedachten zei ik al, dus dan zullen we het hoofd ook moeten aanpakken, toch? Ja, dát doen we dus even anders bij Starwoman. We gaan jouw hardnekkige overtuigingen niet kunnen ombuigen door te denken en eindeloos praten. Waarschijnlijk heb je dat zelf al heel vaak geprobeerd. Met of zonder hulp. Sterker nog, wij geloven niet dat we gedachten kunnen oplossen met meer gedachten.

Door de verbinding met je intuïtie, lichaam & gevoel te versterken, creëren we afstand met je gedachten. Afstand die nodig is om meer in je eigen kracht te komen staan en gedachten te formuleren die passen bij de échte jij. Een bron van liefde met vele mooie talenten. Het zit allemaal al in je. Iets waar je altijd naar terug kan keren. 

IMG_1678

Bij starwoman gebruiken we creativiteit als tool. Dit in combinatie met spiritualiteit geeft de magie die transformatie brengt. Hier weten we dat creativiteit niet draait om het maken van perfecte dingen, maar juist om het omarmen van imperfectie. Het is een hulpmiddel die helpt om je hoofd te omzeilen en de verbinding met je lichaam te versterken. Het is een helend proces dat diep geworteld is in zelfexpressie en ontdekking. Het gaat niet over wat je maakt, maar over hoe het creatieve proces je innerlijke wereld transformeert.

"Kunst is de leugen die ons de waarheid doet realiseren." - Pablo Picasso

De voordelen van Creatieve Spiritualiteit
 • Zelfexpressie en Zelfontdekking: Creativiteit onthult de diepten van wie je bent en biedt een unieke manier om jezelf uit te drukken.
 • Loslaten van Oordelen: Spirituele creativiteit nodigt uit tot een oordeelloze ruimte waarin alles welkom is.
 • Mindfulness en Aanwezigheid: Het creatieve proces brengt je in het huidige moment, een spirituele oefening op zich.
 • Verbinding met Innerlijke Wijsheid: Creativiteit opent de deur naar je intuïtie en innerlijke wijsheid.
IMG_1852
Praktische informatie:

Het traject is inclusief een cacao ceremonie, verbrandingsritueel, het kintsugi ritueel, de baarmoederhealing en nog veel meer sessies die creativiteit en spiritualiteit verbind. Iedere vrouw is uniek, dus alles op afstemming & naar jouw behoeftes.

 • Duur: 9 bijeenkomsten van 2,5 uur per sessie
 • Investering: 999 euro (pilot prijs*, inclusief materialen, in termijnen mogelijk)

Daarnaast ontvang jij bij het traject deze gratis gifts:

 • Diverse passende meditaties 
 • Creatie ebook met top tips, vrijblijvende oefeningen & kennis die jouw proces ondersteunen
Meld je aan en geef jezelf de ruimte voor groei en zelfontdekking. Jouw reis begint hier

*De pilotprijs geldt voor de eerste 4 aanmeldingen. Daarna gaat de prijs omhoog.

Herken jij?

 • Je voelt intuïtief dingen aan, maar hebt moeite hierop te vertrouwen & in jezelf te geloven
 • Je zit regelmatig vast in niet-helpende gedachten, negatieve gevoelens
 • Je komt regelmatig te laat erachter hoe je je daadwerkelijk voelt (lichamelijk en emotioneel)
 • Je hebt moeite met in het moment te zijn & blijven
 • Het zinnetje “zie je nou wel” is jou maar al te bekend en bevestigd jouw zelfbeeld
 • Je bent soms helemaal uitgeput / leeggezogen door energieën om je heen
IMG_1853

Na het volgen van dit traject:

 • Holistische kijk en inzichten in jouw knelpunten, rode draden in je leven en energievreters
 • Je bent je bewust van jouw innerlijke processen en wat je aantrekt
 • Je hebt inzichtelijk wat je echt wil en wat er nodig is om hier te komen
 • Je hebt duurzame tools, hulpmiddelen & handvatten om jouw proces zelf verder door te zetten
 • Je staat meer in contact met jezelf, je ziel, intuïtie en de natuur/het universum
IMG_1728

Dit traject is ontworpen om jou als je meer op jezelf wilt vertrouwen, een leven verlangt vanuit liefde & rust, in je eigen kracht wilt durven staan, meer genieten in verbinding met jezelf & het moment en als je een aardse manier zoekt om een stukje van jouw spirituele reis te doorlopen waarbij jouw veiligheid voorop staat

Ben je klaar om jouw ware innerlijke, krachtige zelf naar boven te laten komen? Die versie van jou die zo klaar is om gezien te worden, gehoord te worden. Om antwoorden in jezelf te vinden, op jezelf te vertrouwen en rust te vinden in jezelf. Je krijgt volledige ruimte voor jouw proces, met mij als spaceholder die je begeleidt terwijl je proces doorloopt.

De combinatie van creativiteit met spiritualiteit geeft de magie die transformatie brengt. Het draait om het maken van perfecte dingen, maar juist om het omarmen van imperfectie. Het is een hulpmiddel die helpt om je hoofd te omzeilen en de verbinding met je lichaam te versterken. Het is een helend proces dat diep geworteld is in zelfexpressie en ontdekking.

Meer weten over wat creatieve therapie voor jou kan betekenen? 

Liever eerst rustig kennismaken?