Energetische behandeling

Kom in je eigen energie en kracht te staan & breng je energiehuishouding in balans

Een losse energetische behandeling kan jou ondersteunen bij het overwinnen van lichamelijke klachten, het dichten van energielekken, het verklaren van emotionele klachten of het omgaan met burn-out en piekeren. Deze individuele sessie is ontworpen om jouw energieveld te reinigen, de balans in je energiehuishouding te herstellen en ruimte te creëren voor welzijn en ontspanning.

Je krijgt alle ruimte om helemaal te zijn in het moment. Dit helpt bij het vinden van energielekken en blokkades. Met behulp van technieken zoals bijvoorbeeld Reiki, klankschalen, inzicht kaarten, het gebruik van salie en palo santo, richten we ons op het reinigen van jouw energieveld. Dit bevordert de verwijdering van blokkades, negatieve energie of energie die niet van jou is. 

Time to make your soul happy

Sta in je eigen kracht en energie

We werken aan het in balans brengen van je energiehuishouding, waardoor lichamelijke klachten en emotionele spanning verlicht kan worden. We stimuleren je zelfhelend vermogen, zodat je lichaam en geest de ruimte krijgen om te genezen. Samen richten we ons op het loslaten van emotionele blokkades en het bevorderen van een vrije stroom van energie.

Spiritualiteit betekent niet meer dan bewust leven vanuit jezelf

Praktische Informatie:
  • Duur van de Sessie: 1,5 uur
  • Investering: €85
  • Kledingadvies: Draag gemakkelijke kleding waarin je je ontspannen kunt bewegen.
Afspraak Maken:

Als een reiniging precies is wat jij nodig hebt, neem dan contact op. Samen creëren we een ruimte voor heling, rust en hernieuwde energie. Investeer in je welzijn. Investeer in je energie. Ontdek de helende kracht van energetische behandeling.