Baarmoeder healing

Stap in de zachte omhelzing van heling tijdens deze vrouwencirkel. Deze bijzondere ceremonie nodigt je uit om diep in de essentie van vrouw-zijn te duiken, waar de baarmoeder de bron is van creatieve kracht en de spiegel van eeuwenoude wijsheid. Laat de energie stromen, genezen en vernieuwen terwijl we samen reizen door de helende krachten van de 13th Rite of the Munay Ki Womb Healing Rite.

Ontvang de 13th Rite of Munay Ki Womb Healing Rite

Deze vrouwencirkel is een diepgaande reis naar heling en empowerment waarbij je de 13th Rite of Munay Ki, de Womb Healing Rite, met liefde en intentie zult ontvangen. De rite van de baarmoeder brengt jouw creatieve kracht in balans, herstelt zelfvertrouwen en eigenwaarde en nodigt uit tot een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. Deze rite is voor iedere vrouw. 

Over de Rite

In eeuwenlang onderdrukking, misbruik en ontkenning van de collectieve vrouwelijke energie, is nu het moment aangebroken waarop elke vrouw mag herinneren wie ze werkelijk is – wijs, zacht, liefdevol, en doordrenkt met kracht en creatiekracht. Veel vrouwen dragen bewust of onbewust de pijn en verdriet van vorige generaties, wonden uit vorige levens of traumatische ervaringen in dit leven, wat heeft geleid tot het verlies van vrouwelijke kracht.

Ontdek de schoonheid die in elke vrouw schuilt

Tip van flip:
Lijken jou nou alle ceremonies heel fijn, leuk & waardevol? Neem dan eens een kijkje bij het creatieve traject. Hier zitten alle ceremonies in verwerkt, krijg je 1:1 begeleiding, healings, meditaties en nog zoveel meer!

De 13th Rite of Munay Ki is een oude Inca-energetische overdracht die specifiek gericht is op het helen van de baarmoeder. Deze rite brengt genezing, zuivering en balans naar het baarmoedercentrum, waar diepe wijsheid en kracht verscholen liggen. Door deze rite te ontvangen, open je jezelf voor een transformerende ervaring van heling en zelfontdekking.

Een geschenk aan jezelf en de wereld

Deze ceremonie is niet alleen een geschenk aan jezelf maar ook aan elkaar en draagt bij aan een krachtige wereldwijde ‘cleansing’. Eenmaal deze rite ontvangen, mag je hem zelf doorgeven en zo vele andere vrouwen helpen. We eren hiermee een ‘lineage’, een lijn van vrouwen uit de jungle. Zij herinneren ons eraan dat wij nu het lijden kunnen loslaten en in onze kracht mogen staan.

Wat gaan we doen?

Inwijding in de 13th Rite: Een zorgvuldige begeleide ceremonie om de energie van de 13th Rite in je baarmoedercentrum te ontvangen.

Energetische Reiniging: Meditatieve oefening en ritueel om oude energieën los te laten en ruimte te maken voor heling.

Verbinding met Zusterschap: Deel deze intieme ervaring met andere vrouwen en voel de kracht van een vrouwencirkel en ondersteuning

"Deze ceremonie is een daad van zelfliefde en empowerment. Door de energie van de 13th Rite te omarmen, erken je de heilige kracht van je baarmoeder en geef je ruimte aan genezing op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau"

Praktische Informatie:

Datum en Tijd: 20 mei 2024, 13:00 – 16:00

Locatie: Winkelakker 19, Udenhout

Deelnemers: Max 3 personen om persoonlijke aandacht te waarborgen

Investering: 111 euro

Laat de energie van heling en zusterschap je omhullen terwijl je de diepten van je baarmoedercentrum verkent en koestert. We kijken ernaar uit om deze transformerende reis samen met jou te delen.

Ben je benieuwd naar de andere ceremonies of het creatieve traject?