Heal your heart ceremonie

Welkom bij onze creatieve ceremonie, een unieke reis naar zelfontdekking waarin we de donkere kanten van onszelf omarmen, de schaduwkanten verkennen en de kracht van creativiteit vieren met de eeuwenoude Japanse kunst van Kintsugi.

Ontdek de schoonheid van je eigen imperfectie

Wat is Kintsugi

Kintsugi, de eeuwenoude Japanse kunst van het herstellen van gebroken keramiek met goud, symboliseert de schoonheid van imperfectie en de kracht van herstel. Net zoals Kintsugi de breuken van een voorwerp viert, nodigen we je uit om jouw eigen imperfectie te omarmen en te erkennen dat het bijdraagt aan jouw schoonheid.

In deze ceremonie nodigen we je uit om de scherven van je hart te eren, want zoals het gezegde gaat: “Scherven brengen geluk.” Kintsugi, wat ‘gouden verbinding’ betekent, is de kunst van het herstellen van gebroken voorwerpen met goudlak. Het benadrukt de schoonheid van imperfectie en hoe dit bijdraagt aan jouw heelheid.

"Kintsugi leert ons dat littekens niet het einde zijn, maar een begin. In het herstellen met goud vinden we schoonheid in imperfectie & kracht in onze genezing."

Tip van flip:
Lijken jou nou alle ceremonies heel fijn, leuk & waardevol? Neem dan eens een kijkje bij het creatieve traject. Hier zitten alle ceremonies in verwerkt, krijg je 1:1 begeleiding, healings, meditaties en nog zoveel meer!
Waarom Starwoman creativiteit en spiritualiteit samenbrengt

In een wereld waar we vaak worstelen om uit het hoofd te komen en verbinding te maken met ons lichaam, biedt creativiteit een brug tussen hoofd en hart. Door spiritualiteit en creativiteit te combineren, versterken we het proces van zelfontdekking en heling, waardoor een diepere verbinding met onszelf en anderen ontstaat.

Creativiteit helpt je om uit het hoofd te gaan en diepere verbindingen te maken met je innerlijke zelf. We werken vanuit het geloof dat het proces van creëren je in staat stelt om vrede te sluiten met je schaduwkanten en emotionele heling te bevorderen.

Wat gaan we doen?

In deze creatieve ceremonie nodigen we je uit om diep in verbinding te treden met je hart. Zonder al te veel te verklappen, verkennen we de heelheid en littekens van je hart door middel van meditatie. Je zult een hart intuïtief uitkiezen, ermee verbinden en deelnemen aan het betekenisvolle proces van breken en helen, geïnspireerd door de kunst van Kintsugi.

Laat perfectie & resultaat los

In al onze bijeenkomsten benadrukken we dat kunstzinnigheid en perfectie niet gezocht wordt. Het draait niet om prestatie of het resultaat, maar om diepe verbinding en ervaring. We moedigen aan om te voelen en creëren in een veilige ruimte zonder oordeel over wat je maakt. Het gaat om jouw unieke reis, niet om het eindresultaat. 

Praktische Informatie:
  • Datum en Tijd: 20 april 2024, 13.00 – 16.00
  • Locatie: Winkelakker 19, Udenhout
  • Deelnemers: Max 3 om persoonlijke aandacht te waarborgen.
  • Investering: 111 euro, inclusief alle materialen en een lichte versnapering.
Reserveer Jouw Plek

Geef jezelf de ruimte voor heling, verzachting & verbinding. Reserveer nu jouw plek voor de ‘Heal Your Heart’ ceremonie en ontdek de kracht van creativiteit als middel om de schoonheid van jouw scherven in te zien. 

Benieuwd naar de andere ceremonies of het creatieve traject?