Uitslag van de test

Yeeeeey je hebt de test gedaan! Lees hieronder verder over jouw intuïtieve gaven en kanalen

Meeste antwoord A

Helderziend

Helderziendheid verwijst naar het vermogen om informatie te ontvangen, waarnemingen te hebben zoals aura’s of kleuren of gebeurtenissen te zien die buiten het bereik van de gebruikelijke menselijke zintuigen vallen. Hier zijn enkele kenmerken en aspecten van helderziendheid:

Visuele waarnemingen: Helderzienden kunnen visuele indrukken ontvangen die niet direct gerelateerd zijn aan de fysieke wereld om hen heen. Dit kunnen aura’s, beelden, symbolen, kleuren of visioenen zijn die inzicht bieden in het verleden, heden of de toekomst.

Symbolische boodschappen: Helderziendheid manifesteert zich vaak in symbolische vorm. Helderzienden kunnen symbolen interpreteren die specifieke betekenissen dragen en inzichten bieden in situaties of gebeurtenissen.

Dromen en visioenen: Veel helderzienden ervaren hun gaven tijdens dromen of meditatieve staten. Ze kunnen boodschappen ontvangen via dromen die later in hun leven relevant blijken te zijn.

Voorspellende elementen: Helderziendheid wordt vaak geassocieerd met het vermogen om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen. Dit kan variëren van kleine gebeurtenissen tot grotere, ingrijpende situaties.

Energieperceptie: Helderzienden kunnen de energie rondom mensen, plaatsen of voorwerpen waarnemen. Ze kunnen aanvoelen wanneer er iets opmerkelijks gaande is of wanneer er een verandering op til is.

Meeste antwoord B

Heldervoelend

Heldervoelend, ook wel bekend als clairsentience, verwijst naar het vermogen om informatie of energieën te voelen die buiten het bereik van de normale zintuigen vallen. Mensen die heldervoelend zijn, ervaren vaak een sterk ontwikkeld gevoel voor emoties, energieën en sferen. Hier zijn enkele kenmerken en aspecten van heldervoelend:

Emotionele gevoeligheid: Heldervoelenden hebben een verhoogde gevoeligheid voor emoties, zowel hun eigen emoties als die van anderen. Ze kunnen diepgaande emotionele resonanties ervaren bij het betreden van bepaalde omgevingen of interactie hebben met mensen.

Energetische waarnemingen: Heldervoelenden kunnen subtiele energieën rondom mensen, plaatsen of voorwerpen voelen. Ze kunnen bijvoorbeeld de aanwezigheid van positieve of negatieve energie opmerken zonder fysiek bewijs.

Intuïtieve inzichten: Heldervoelenden ontvangen vaak intuïtieve inzichten over situaties, mensen of beslissingen door simpelweg hun gevoel te volgen. Dit intuïtieve weten komt vaak voort uit het aanvoelen van energieën en emoties.

Waarneming van gezondheidstoestanden: Heldervoelenden kunnen fysieke of emotionele gezondheidstoestanden bij anderen aanvoelen. Ze kunnen bijvoorbeeld een ongemak of spanning in het lichaam waarnemen zonder dat de persoon er expliciet over vertelt.

Empathie: Empathie is een cruciaal element van heldervoelendheid. Heldervoelenden kunnen zich diep inleven in de emoties van anderen en voelen wat anderen ervaren op een emotioneel niveau.

Meeste antwoord c

Helderhorend

Helderhorendheid, ook wel bekend als clairaudience, is het vermogen om geluiden, stemmen of boodschappen waar te nemen die buiten het bereik van de normale menselijke gehoorzin vallen. Mensen die helderhorend zijn, kunnen informatie ontvangen in de vorm van stemmen, geluiden of zelfs muziek via het oor zonder dat er een fysieke geluidsbron aanwezig is. Hier zijn enkele kenmerken en aspecten van helderhorend:

Innerlijke stemmen: Helderhorenden kunnen innerlijke stemmen horen die boodschappen, advies of inzichten bieden. Deze stemmen komen niet van externe bronnen, maar lijken vanuit het innerlijke bewustzijn te komen. Via het oor, zonder verklaring. 

Geluiden en tonen: Helderhorenden kunnen ongewone geluiden of tonen horen die anderen niet waarnemen. Deze geluiden kunnen variëren van subtiele trillingen tot duidelijk hoorbare geluiden.

Communicatie met entiteiten: Sommige helderhorenden rapporteren dat ze kunnen communiceren met spirituele entiteiten, gidsen of engelen die hen boodschappen influisteren. (Deze boodschappen zetten je nooit tot kwaad!

Muzikale inspiratie: Sommige helderhorenden ervaren het ontvangen van muzikale inspiratie, waarbij ze melodieën, teksten of arrangementen ontvangen die ze eerder niet kenden.

Afstemming op vibraties: Helderhorenden kunnen gevoelig zijn voor subtiele energetische trillingen en frequenties, waardoor ze informatie oppikken die niet binnen het bereik van het normale gehoor valt.

Meeste antwoord D

Helderwetend

Helderwetend, ook wel bekend als claircognizance, verwijst naar het vermogen om informatie te kennen en weten zonder duidelijke reden, logische uitleg of voorafgaande kennis. Mensen die helderwetend zijn, hebben vaak het gevoel dat ze informatie ontvangen van een bron buiten hun gewone denkproces. Hier zijn enkele kenmerken en aspecten van helderwetend:

Innerlijk weten: Helderwetenden hebben de ervaring van innerlijk weten. Ze krijgen informatie direct in hun bewustzijn zonder de noodzaak van externe zintuiglijke waarneming.

Inzicht in situaties: Helderwetenden kunnen intuïtief begrip hebben van complexe situaties, zelfs als ze geen specifieke details hebben ontvangen. Ze lijken gewoon te weten wat er aan de hand is.

Directe kennis: Helderwetenden kunnen antwoorden op vragen hebben zonder dat ze die informatie op traditionele manieren hebben geleerd. Het lijkt alsof de kennis rechtstreeks in hun bewustzijn wordt geplaatst.

Vertrouwen op innerlijke leiding: Helderwetenden hebben vaak een sterk vertrouwen in hun innerlijke leiding en volgen intuïtief de informatie die ze ontvangen, zelfs als het niet logisch lijkt.

Snel begrip: Helderwetenden hebben de neiging om informatie snel te begrijpen zonder uitgebreide uitleg. Ze kunnen complexe concepten in een oogwenk doorgronden.

Gevoel van zekerheid: Helderwetenden voelen zich vaak zeker van de informatie die ze ontvangen, zelfs als ze niet kunnen uitleggen waarom ze het weten.

IMG_1744

Liggen jouw antwoorden dicht bij elkaar? Dan heb jij meerdere gaven sterk ontwikkeld. Nu je weet hoe je intuïtie tegen jou spreekt, hoe jij antwoorden binnen krijgt, raad ik je aan om de creatieve meditatie te doen. Het geeft je extra verdieping, verbinding en ontspanning. Het geeft je inzichten, antwoorden en vooral veel liefde. En het is gratis! Waar wacht je op? Doen!